Spring naar inhoud

Caissanen weren zich kranig bij NK voor E-teams

Het Caissa E-team, bestaande uit Aurelia Heukelom, Emre Yalcin, Elias Denekamp en Oskar Heber, heeft afgelopen zaterdag 14 september deelgenomen aan het NK voor E-teams dat dit jaar plaatsvond in Rotterdam. Maar liefst 40 teams uit het hele land kwamen daar strijden om de nationale titel in de wacht te slepen.

De Caissanen hebben een leuke dag gehad. Met Emre op het eerste bord, Aurelia op bord 2, Elias op bord 3 en Oskar op het laatste bord hebben ze die dag in totaal 7 rondes gespeeld. Uiteindelijk hebben ze drie rondes weten te winnen, in twee rondes gelijk gespeeld en in twee andere rondes hun verlies moeten nemen.

Daarmee hebben ze een mooie 13e plaats weten te behalen. Dat is een fraaie prestatie voor zo'n jong team, want drie van de vier teamleden mogen ook volgend jaar weer meedoen in de E-categorie. Dat belooft dus nog wat!

Een kort verslag van deze dag staat ook op de website van de SGA:  www.sgaschaken.nl/tweede-plaats-voor-almere-e1-op-nk-e-teams/

 

 

 

Geef een reactie