Spring naar inhoud

Twee Caissanen naar NK-E

Op zondag 19 januari jl. werd in de Batjanzaal in Amsterdam-Oost het persoonlijk kampioenschap E, voor kinderen tot en met 10 jaar, gespeeld.

De Caissajeugd was goed vertegenwoordigd met acht spelers op een totaal van 27 deelnemers. Aurelia, Frederiek, Tjerk, George, Andrija, Oskar, Matthieu en Karel hebben zich die dag kranig geweerd en het was een spannend toernooi waarbij ook plaatsen voor het NK-E konden worden verdiend.

Twee van de Caissanen wisten zo'n plaats voor het komende NK in de wacht te slepen: Aurelia werd SGA-meisjeskampioen tot en met 10 jaar met een score van 4,5 uit 7 en Andrija eindigde met een score van 6 uit 7 op de tweede plaats in het toernooi.

Voor alle uitslagen zie: http://chessleague.nl/uitslagen/pke-2020/

Geef een reactie