Spring naar inhoud

Caissanen bij nationale pupillendag

Het was afgelopen zaterdag 29 juni een lange en spannende dag in Meppel voor de vier Caissanen die deelnamen aan de nationale pupillendag. Terwijl de temperatuur buiten steeg naar 34 graden, bleef het binnen gelukkig aangenaam koel. Al konden de gemoederen nog wel eens hoog oplopen, niet alleen bij de schakende kinderen, maar ook bij de ouders die de kwartfinale vrouwenvoetbal volgden op een groot scherm in de hal.

De Caissanen hebben het goed gedaan. Aurelia Heukelom en Elias Denekamp scoorden in de F categorie beiden 4 uit 7, Aurelia werd daarmee 14e en tweede meisje, Elias 18e. Tommy Grooten werd kampioen in deze groep, zoals iedereen verwachtte.

Oskar Heber scoorde in de G groep 4,5 punt en eindigde daarmee verrassend in de top 10 (tiende plaats). Frederiek Boon deed het in de H categorie ook prima. Ze begon zonder al te hoge verwachtingen aan dit toernooi maar scoorde toch heel netjes 2,5 punt.

Voor een uitgebreider verslag en de ranglijsten zie http://www.sgaschaken.nl/zilver-voor-vincent-van-rijn-op-nationale-pupillendag/

Geef een reactie