Spring naar inhoud

Competitie ronde 4 Caissa C2

Na deze ronde is de vraag hoe ga ik openen, weer met de woorden "het was een daverend succes" of "het was geweldig",  tja dat zijn de problemen van een  trotse teamcaptain.

In ieder geval hebben we weer fantastisch gespeeld en een hele mooie uitslag neergezet:  Amsterdam-West C2 1 -Caissa C2 1-7.

Een duidelijke uitslag zou je zeggen, maar  zo makkelijk was het niet. Het waren mooie en spannende partijen tegen sportieve tegenstanders, dus zeker ook een compliment voor deze vereniging.
2015-04-17 18.15.26
Juliette verving de zieke Olivier en dat deed ze goed op bord  3 want ze won haar beide partijen. En dat terwijl ze zelf ook die dag ziek was geworden, dus dat getuigt van klasse  en een geweldige mentaliteit.

Een sprong naar bord 1 waar Charles speelt.  De eerste partij wist hij vanuit een verloren positie nog bijna te winnen maar hij verloor helaas op tijd, maar gevochten als een LEEUW.  Zijn tweede partij won Charles keurig.

Op bord 4 begon  Aadya met 10 minuten achterstand omdat haar ouders het gebouw niet konden  vinden.  Via telefonisch contact probeerden we hen de juiste weg te wijzen en de vader van Charles stond buiten in de hagel en sneeuw hen op te wachten zodat Aadya gelijk naar boven kon  want elke seconde telt.  Wat een teamspirit!  Met een flinke portie adrenaline in haar lijf speelde Aadya geweldig en won ze haar beide partijen eenvoudig.

Jonathan
Tenslotte Jonathan op bord 2,  wat heeft hij zich ontwikkeld en wat een zelfvertrouwen liet hij zien! Hij speelde heel rustig en gedecideerd en won zijn beide partijen op een geweldige manier.

Ik heb een geweldige avond gehad en ben zeer trots op jullie!

Op naar ronde 5,  op 20 februari in Huize-Lydia.

John