Spring naar inhoud

Teamtoernooien

De immer populaire wedstrijden voor schoolteams komen er aan. De eerste is er op zondag 14 december: het Chess League Teams toernooi in De Meevaart. Dit toernooi is vooral geschikt voor de hoogste teams van scholen want er is behoorlijke tegenstand. Ik verwacht in ieder geval teams van de 2e Dalton, De Achthoek en de Hildebrand van Loon. Zoek elkaar op en maak een team! Aanmelden kan via mij. Kinderen zonder schoolteam of met een incompleet schoolteam kunnen zich ook bij mij aanmelden. Ik pas hen wel ergens in.

Andere data die u al vast kan reserveren zijn zondag 4 januari (onze eigen Caissa Grand Prix) en het klapstuk: het officiële scholenkampioenschap van Amsterdam-Zuid op zondag 15 februari. Deze toernooien zijn beide zeer geschikt voor beginners.

Ik zet een link in onze toernooikalender zodra er een officiële aankondiging is van een toernooi. De link naar het Chess League Teams toernooi staat al in de kalender. De toernooikalender staat rechts beneden op deze site. Klik op de naam van het toernooi voor de aankondiging en klik op de locatie om te zien waar volgens Google maps het toernooi is.