Spring naar inhoud

Caissa C1 wint weer, Olivier nog ongeslagen

Afgelopen dinsdagavond was er opnieuw winst voor Caissa C1. Zij wonnen hun thuiswedstrijd tegen VAS C4 met 4-0 en zijn na 4 wedstrijden nog ongeslagen. Dit betekent niet dat zij al op weg naar het kampioenschap zijn, want de sterkste tegenstanders komen ze nog tegen. Olivier is de enige Caissiaan die nog een 100% score heeft. Hij won zijn partij van Jack ter Voert met een fraai paardoffer.

c1

Dezelfde avond waren er nog 2 thuisteams aan het werk. Caissa C2 won de eerste match van Zukertort met 3-1 maar liet zich in het tweede potje verrassen en verspeelt zo 2 kostbare matchpunten. Daniel won zijn beide partijen. Opmerkelijk is dat een maand eerder Caissa C3 wel 2 keer won van Zukertort C2.

c2

c2a

Caissa C3 had zijn avond niet. Ondanks 2 overwinningen van Ole verloor C3 kansloos van Almere C5 met 2 keer 1-3.

c3

c3a

Afgelopen maandag boekte C5 zijn eerste competitieoverwinning in Ouderkerk a/d Amstel bij AdA C2, dus niet in Amstelveen waar onze 4e speler (Rayan) tevergeefs stond te wachten in de veronderstelling dat er bij Zukertort gespeeld moest worden. Hij kan hier zelf niets aan doen maar kan toch een beetje blij zijn dat zijn team met 1 speler minder er toch in slaagde om te winnen.

C4 speelt pas morgenavond, uit bij Zukertort C4. Alle standen en uitslagen kunnen via de website van de SGA gevolgd worden.

De teamcompetitie gaat weer verder in februari.