Spring naar inhoud

Verdwaald in ronde 9

Afgelopen dinsdagavond namen twintig Caissanen het tegen elkaar op bij de onlineclubavond.

Drie aspiranten (Kevin, Ilian en Bas) bleken daar een beetje verdwaald te zijn geraakt, want ze hadden zich aangemeld bij de pupillen. Nadat ze hierop werden geattendeerd, is een van hen alsnog overgestapt naar de aspirantencompetitie. De andere twee waren waarschijnlijk zo geconcentreerd aan het schaken dat ze alle berichten hebben gemist.

Helaas zijn twee van die drie ‘verstekelingen’ op de eerste en tweede plaats bij de pupillen geëindigd. Maar de punten die ze daar hebben verdiend, tellen voor hen helaas niet mee (vanwege het niveauverschil) en daarom is Lev uiteindelijk de winnaar van ronde 9 bij de pupillen. Voor alle uitslagen van dinsdag, zie: https://www.chess.com/tournament/live/arena/caissa-onlineclubavond-pupillen-203064

Bij de aspiranten bleek Joshua weer in goede vorm te zijn en is nummer één geworden. Dat is voor hem de derde rondewinst in deze onlinecompetitie en hij staat ook nog steeds met een grote voorsprong bovenaan in de ranglijst. Details over ronde 9 vind je op https://www.chess.com/tournament/live/arena/caissa-onlineclubavond-aspiranten-203065

Hieronder de tussenstand van de onlinecompetitie:

Aspiranten Pupillen  
Joshua 188 Matthieu 122
Samarth 113 Ahti 72
Andrija 98 Boijan 51
Lars 82 Noud 46
Ziquan 72 Shriyans 42
Yannick 69 Lev 28
Elias 58 Luc 27
Lada 52 Karel 12
Ilian 50 Liam vR 12
Oskar 48 Ivan 11
Kevin 43 Alexander O 9
Ellen 42 Nayeli 7
Joris 32 Frederiek 5
Simon 31 Willem 4
Aurelia 19 Cato 4
Ömer 15 Alexander LH 1
Liam J 14 Nathan 0
Valérie 4    
Bram 2    
David 2    
Bas 2    
Dima 1    

Geef een antwoord