Spring naar inhoud

Rommelige onlinecompetitie deze week

Ronde drie van de onlinecompetitie is een beetje rommelig verlopen. Precies op het moment dat de competitie op dinsdagavond van start was gegaan en iedereen een beetje was warmgelopen met de eerste partijen besloten de servers van chess.com er de brui aan te geven.

Het probleem bleef ook hardnekkig voortduren, zodat er uiteindelijk is besloten om de onlineclubavond naar woensdag te verschuiven. Maar waar er op dinsdagavond nog 27 Caissanen klaar zaten om de strijd met elkaar aan te gaan, waren dat er op woensdagavond nog maar 17. Was de rest misschien nog buiten van het mooie weer aan het genieten?

Bij de pupillen bleek Matthieu deze week oppermachtig te zijn. Hij won al zijn acht partijen en verdiende daarmee 29 punten. Shriyans eindigde met 14 punten als tweede en daarna kwam Lev met 11 punten. (Voor alle uitslagen van ronde drie zie: https://www.chess.com/tournament/live/arena/caissa-arenatoernooi---pupillen-180308 )

Bij de aspiranten was Joshua niet te stuiten. Hij won al zijn zeven partijen en scoorde 25 punten. Hij werd gevolgd door Andrija met 12 punten en Samarth met 7 punten. (Zie voor alle uitslagen: https://www.chess.com/tournament/live/arena/caissa-arenatoernooi---aspiranten-180309 )

Dit is de stand na ronde 3:

Aspiranten     Pupillen  
Joshua 52   Matthieu 65
Samarth 40   Boijan 38
Ilian 36   Shriyans 22
Elias 32   Noud 21
Ziquan 24   Ahti 14
Joris 22   Luc 13
Andrija 22   Karel 12
Lars 21   Lev 11
Yannick 18   Alexander O 9
Ömer 15   Frederiek 5
Kevin 11   Ivan 5
Oskar 11   Willem 4
Lada 8   Cato 3
Simon 8   Liam vR 2
Ellen 7   Nayeli 2
Liam 7   Alexander LH 1
Valérie 4   Nathan 0
Bram 2      
David 2      

Geef een reactie